Gratis Integrale Yoga Magazine

Integrale Yoga starters

Integrale Yoga is een zachte vorm van Yoga en kan door iedereen gedaan worden. Het unieke aan onze Integrale Yoga lessen is dat we Klassieke Hatha Yoga beoefenen in combinatie met Meditatie. Je kunt op ieder moment instromen en deelnemen aan onze Integrale Yoga lessen. Heb je nog geen ervaring, dan is dit geen probleem. De docent heeft hier aandacht voor en zal je de basis elementen van Integrale Yoga bij brengen. Er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en aandacht. De les bestaat uit vaste elementen, en komen iedere les weer terug.

Introductie aanbieding

Wil je graag kennis maken met Integrale Yoga?
Introductie aanbieding: 2 Integrale Yoga lessen voor 25,– ( 8 dagen geldig ) geheel vrijblijvend.
AANMELDEN

Lesrooster

voor Goes

voor Middelburg

voor Zierikzee

Hatha Yoga: Lichaamsoefeningen
Onder Hatha Yoga verstaat men het aannemen van lichaamshoudingen. Men bereidt zich op de houding voor door de aandacht te concentreren. Gedurende het aanhouden van de houding wordt alle aandacht hierop gericht. Men wordt zich bewust van de lichaamsdelen die bij de houding betrokken zijn, de ademhaling en de werking. Het resultaat van Hatha yoga is een gezond functionerend lichaam. Na de oefening volgt een rusthouding om de werking van de oefening te observeren. De energie die door de yogahouding is vrijgekomen wordt aan het zenuwstelsel toegevoegd door de rusthouding even aan te houden.

Pranayama: Ademoefeningen
Prana is datgene dat zuurstof leven schenkt.
Pranayama zijn oefeningen voor het verbeteren, uitbreiden en beheersen van de ademhaling. Men dient de natuurlijke ademhaling terug te vinden.

Ontspanning
Tijdens de ontspanningsoefeningen wordt men bewust van spanning in verschillende delen van het wezen. Het bewustworden en observeren hiervan is een eerste stap om tot verdiepte ontspanning te komen.

Concentratie en meditatie
Het stilmaken van het denkvermogen is de voorwaarde om de concentratie te kunnen richten. Tijdens de meditatie komt men in aanraking met de mentale stilte, een fundamentele ervaring in de Integrale Yoga. Men wordt een druk in het hoofd gewaar, die in de integrale yoga wordt omschreven als “de kracht van boven”. Men komt in aanraking met het bewustzijn, dat tevens een kracht is. Het gewaarworden van het innerlijk bewustzijn, de onzichtbare kracht die zowel buiten als binnen tastbare resultaten oplevert, is nu juist de hele betekenis van het Yogisch bewustzijn.
 

Abonnement of strippenkaart
We maken gebruik van een on-line lesrooster, zo kan je gemakkelijk jouw lessen plannen.
Je kunt kiezen voor een abonnement of strippenkaart.
Als je een abonnement neemt dan reserveer je een plekje op een vaste dag en tijdstip. Mocht je een keer niet kunnen dan kan je gemakkelijk je les verzetten via jouw on-line lesrooster.
Wanneer je onregelmatig werkt, of niet altijd zeker bent of je op een vaste dag / wekelijks je les kan volgen is een strippenkaart wellicht een uitkomst. Ook hier beheer je zelf je on-line lesrooster en kan je gemakkelijk je lessen inplannen.

Voor prijzen zie onze pagina prijzen .

 


 •  

  Introductie aanbieding

  2 lessen Integrale Yoga voor 25,– 8 dagen geldig

  4 lessen Integrale Yoga voor 40,– 30 dagen geldig

  geldig op alle locaties. geheel vrijblijvend, voor nieuwe deelnemers. Klik hier om je aan te melden

  Restorative Yoga

  iedere woensdag morgen van 10.00 tot 11.30 uur in Goes.

  AANMELDEN

  We werken met een on-line lesrooster. Zo kan je gemakkelijk starten met het volgen van onze Yogalessen. In het on-line lesrooster kan je gemakkelijk jouw Yogalessen plannen.

  Wil je eerst informatie, neem dan gerust contact met ons op.

   

  Lees hier ervaringen van anderen

  Hier lees je de ervaringen van anderen, en je kan ook zelf je ervaring delen.

   

  Onze docenten

  Een korte kennis making

  Contact

  Integrale Yoga Zeeland

  Tel: 06 48 27 22 65

  email: info@satja-joega.nl

  We zijn gevestigd in:

  Goes

  Middelburg

  Zierikzee

  Lesrooster

  voor Goes

  voor Middelburg

  voor Zierikzee

  Prijzen

  prijslijst

  Integrale Yoga

  Is nooit een koude abstractie

  Ze is altijd een warme directe ervaring

  Het is de sleutel tot de wereld

  zowel tot de uiterlijke wereld

  als tot de innerlijke wereld