Speciale aanbieding voor nieuwe deelnemers

INTRODUCTIE LESSEN

25,– / 2 lessen

Kom een yogales in een van onze  studio’s proberen,  en praat met de docenten om de sfeer te proeven.

  • Probeer de lessen uit
  • Kom de sfeer proeven
  • Geen verplichtingen
  • Alleen voor nieuwe deelnemers
  • Geldig voor 8 dagen (kom bijvoorbeeld een les proberen op dinsdag, en kom nog een keer op dinsdag de week erop.

Veel gestelde vragen

Introductie lessen boeken

Je kunt introductielessen boeken en betalen door een account aan te maken.

Het boeken en betalen van de les gaat via ons reserveringssysteem . Je selecteert de les die je graag wilt bijwonen en het systeem zal je vragen om een account aan te maken en de betaling te doen via iDeal.

  • Info lesrooster voor smartphone iPhone of tablet. We geven op verschillende locaties onze yogalessen. Dus kijk goed of je de juiste les en locatie selecteert.

Ga hier naar het lesrooster

( wanneer je een account aanmaakt, krijg je automatisch een berichtje om je wachtwoord aan te maken. Dit bericht ontvang je van Momoyoga. Het kan zijn dat dit bericht in je spambox terecht komt, dus hou ook je spambox in de gaten )

Je kunt iedere  yogales ( m.u.v. Yoga Nidra ) boeken op een van onze locaties. Wanneer je 6 weken na het volgen van de introductielessen geen andere aankoop / les boekt gaan we ervan uit dat je geen verdere lessen wilt volgen en zal het door jouw aangemaakte account worden opgeheven.

Na de Introductielessen

Wil je wel graag onze lessen gaan volgen op regelmatige basis dan kan je het door jouw aangemaakte account gewoon blijven gebruiken. Je kunt dan kiezen om lessen te volgen op  basis van een abonnement of rittenkaart. Ook deze kan je via je account kopen en je kunt gemakkelijk je lessen zelf boeken. Wil je graag op een vaste dag en vast tijdstip les nemen, dan kan je dit doorgeven aan je docent, deze zal je dan voor de komende periode aanmelden voor diezelfde les ( alleen mogelijk bij een abonnement ).

Kan je onverwachts op dit tijdstip toch niet naar de les komen, dan kan je zelf heel gemakkelijk de les annuleren en een les boeken die wel voor je uitkomt.

Er is ook een app beschikbaar, deze is te vinden in de bekende app stores. De naam van de app. – Momoyoga – en het gebruik van de app is gratis.

  • Je gemiste lessen blijven geldig gedurende de periode waarvoor je betaald hebt. Daarna vervallen de gemiste lessen.
  • Afmelden voor een les kan tot 2 uur voor aanvang van de les.
  • Aanmelden voor een les kan tot 30 minuten voor aanvang van de les.

Welke kleding is geschikt

Trek gemakkelijk zittende kleding aan. Zoiets als een trainingsbroek/joggingbroek/legging, met een shirt. Tijdens de lessen dragen we sokken. De Yoga ruimte betreden mag alleen op sokken.

Wat moet ik meenemen

Goes en Middelburg

Matjes/kussentjes/dekentjes en yogaprops zijn  allemaal aanwezig in het yogacentrum. Neem een grote badlaken of yogahanddoek mee zodat de mat bedekt is. Onze matjes hebben een afmeting van 200 cm x 70 cm. Wil je graag je eigen matje gebruiken dan mag dit natuurlijk ook.

Zierikzee

In Zierikzee maak je gebruik van je eigen matje, kussentje en dekentje. Heb je geen matje, en kom je een proefles meedoen, laat dit dan even aan ons weten dan zorgen we dat er een leenmatje voor je aanwezig is.

  • Sommige mensen vinden het ook fijn om een flesje water mee te nemen, dit is natuurlijk prima.