integrale yoga en gezondheid
 
 
 
integrale yoga en gezondheid

Ayurvedische reinigings massage

kosten 60,00 per behandeling
Duur van de massage 1 uur

Wil je dit samen beleven
met een vriendin, moeder,
zus, .....dat kan:
30 minuten ieder.
kosten 32,50 pp

Pakketje voor meerdere 
behandelingen
5 sessie van 1 uur
kosten 250,--

Wil je graag informatie dan
kan je bellen met
telefoon nr: 06 48272265
of 
stuur een mailtje naar
info@satja-joega.nl

Wil je gelijk een afspraak maken
ga dan naar het contact form.
onder aan de pagina.

Integrale Yoga, Gezondheid en Ayurveda

Ayurvedische reinigingsmassage

U kunt bij ons terecht voor een Ayurvedische behandeling. Ayurveda is een eeuwen oude natuurgeneeskunde die werk met de drie basiskrachten, Vata, Pitta en Kapha. Ons wezen geeft uitdrukking aan deze 3 basiskrachten die in ieder van ons aanwezig zijn.
De combinatie van deze 3 basiskrachten is in ieder van ons uniek. Vanuit de Ayurveda wordt gewerkt met deze 3 basiskrachten.

Binnen onze Centra in Goes en Middelburg kunt u terecht voor een Ayurvedische reinigingsmassage waarbij er gebruik wordt gemaakt van deze Vedische kennis. De massage werkt rechtstreeks op de circulatiesystemen van het lichaam: bloedvaten, het zenuwstelsel, en het lymfestelsel. Door de massage op de drie circulatiesystemen heeft het een reinigende en drainerende werking. De kruidenolie die tijdens de massage wordt gebruikt maakt deze massage ook uniek, de kruiden hebben een reinigende werking. De massage heeft een reinigende, therapeutische en ontspannende uitwerking en brengt daarmee een beter evenwicht tussen lichaam en geest.

Wil je iemand verrassen met deze fijne behandeling dan kan dit ook.
Een giftcard voor 1 of meerdere massages in een mooie envelop kan je kopen door even een mailtje te sturen, dan krijg je gelijk de benodigde gegevens van ons door.

Gezondheid

Integrale Yoga kan helpen bij klachten, dit kunnen zowel fysieke klachten als psychische klachten zijn, de resultaten blijken goed.

We leven in een wereld van energie en zijn een samenstellend deel ervan.
Het fysieke lichaam is een samensmelting van twee energieën en zeven krachten.
De eerste is die van de ziel en de tweede de van de persoonlijkheid.
Twee conflicten treden dus op tussen de voornaamste energieën en tussen de andere energieën welke door middel van de zeven centra worden geconcentreerd.
Het is de wisselwerking van deze energieën die een goede of een slechte gezondheid veroorzaken.

Er wordt als eerst gekeken naar het etherische lichaam van de patiënt door het te onderzoeken of het te zien, om zo tot de volgende kennis te komen:
De kracht waarmee de ziel haar etherisch lichaam beïnvloedt. Dit wordt aangeduid door het punt van licht in het hoofdcentrum en door het gebied dat er door verlicht wordt.
De toestand van het etherisch centrum dat het gebied waarin men de stoffelijke kwaal kan aantreffen, beheerst of bestuurt.

Het doel is om elk centrum van de Gouden Schaal ontvankelijk te maken voor de stralende energie van de ziel.

In beginsel is de mens licht, Goddelijk licht, daaruit voort komt het fysieke lichaam, vandaar de verscheidenheid aan mensen. Geen menselijk lichaam is identiek, geen mens is hetzelfde. Losstaand van alles en toch met alles verbonden.

voor het maken van een afspraak

Voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Telefoon*

Ik wil graag een afspraak maken voor de Ayurvedische reinigingsmassage op de volgende locatie:

Goes

Middelburg

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Gratis nieuwsbrief