integrale yoga en gezondheid

integrale yoga en gezondheid
Stress, overspannen zijn, 
bij depressie,  burn-out, 
Integrale Yoga kan 
hierbij helpen.

Wil je graag informatie dan
kan je bellen met
telefoon nr: 06 48272265
of 
stuur een mailtje naar
info@satja-joega.nlIntegrale Yoga als middel tegen Stress,Overspannen zijn, bij depressies, Burn-out

Veel voorkomend in deze tijd

Artsen hebben de handen vol aan deze nieuwe tijds verschijnselen, de mens wordt steeds gevoeliger. Artsen zitten vaak ook met de handen in het haar, en kunnen vaak alleen medicijnen voorschijven aan mensen die last van Stress hebben. Steeds vaker zijn er huisartsen die naast het eventuele voorschrijven van medicijnen ook de patient adviseren om iets te gaan doen voor ontspanning. Vaak horen wij dat mensen die contact met ons opnemen dat ze op advies van de huisarts iets zouden moeten gaan doen aan ontspanning. Yoga kan zeker bijdrage aan het overwinnen hier van.

Stress kent vele oorzaken, dit kan werk gerelateerd zijn, maar ook prive, een ingrijpende gebeurtenis, ziekte, enz.
Wanneer stress onbehandeld blijft dan kan er overspannenheid ontstaan, wanneer overspannenheid niet wordt behandeld dan kan er een burn-out ontstaan. Er ontstaan fysieke klachten, psychische klachten ( depressie), en vaak weet de patiënt zelf ook niet meer wat te doen.

Integrale Yoga kan handvaten bieden bij de bestrijding van Stress.

Binnenkort bieden we daarom ook Restorative Yoga en Yoga Nidra aan. Deze vormen van Yoga passen heel goed binnen onze zienswijze en binnen Integrale Yoga. Onze Restorative Yoga en Yoga Nidra is niet alleen bedoelt voor mensen met stress gerelateerde klachten maar ook voor mensen die herstellende zijn van ziekte of nog in het ziekte proces zitten. Het is ook uitermate geschikt voor diegene die een druk leven hebben en behoefte hebben aan ontspanning en rust.

Klik hier voor meer info over Restorative Yoga

Klik hier voor meer info over Yoga nidra

Klik hier voor meer info over Meditatie voor ontspanning

Gratis nieuwsbrief