Gratis Integrale Yoga Magazine

Deel jouw ervaring

Deze pagina is er om jouw ervaring te delen met anderen. Vind je het leuk om een stukje te schrijven en jouw ervaring te delen, laat het ons dan weten door een emailtje te sturen. We nodigen je van harte uit.

Contact

Voor de locaties Goes, Middelbug en Zierikzee stuur je jouw ervaring naar info@satja-joega.nl.

 
 

K.

Sinds drie jaar volg ik wekelijks yogales. Dit heeft me alleen maar goed gedaan en heeft nu echt prioriteit in mijn leven gekregen. Dit komt volgens mij door de fijne docenten die lesgeven en de ontspannen sfeer. Je moet niets en je bent altijd welkom. De lessen zijn gewoon gezellig en niet zweverig.
Ik ontdekte dingen die wezenlijk zijn voor elk mens. Thuiskomen in jezelf, dat heeft t mij ook gebracht. Na elke les ben ik weer opgeladen en door de yoga-oefeningen ben ik ook nog eens leniger geworden.

– ingezonden: oktober 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Margaretha

Mijn eerste kennismaking met integrale Yoga was begin 2015.
Bepaalde persoonlijke omstandigheden zorgden ervoor dat ik de stap nam en de yoga ruimte in Goes binnenkwam.
De eerste les, en ik weet het nog goed, was gelijk raak.
Ik had, zolang ik me kan herinneren, altijd vragen over het leven en bepaalde angsten en na die les vielen alle stukjes op de plaats. Vragen die ik had hoefde ik niet te stellen, ze werden in de les beantwoord. De angsten vielen weg en zijn ook nooit meer terug gekomen. Stukje voor stukje ging ik meer vertrouwen op mezelf. Het innerlijk meer willen verdiepen kwam al snel en ik ging naar de studieklas/meditatie lessen en binnen een half jaar zat ik op de opleiding voor integrale Yoga docente in Rotterdam. Een prachtige opleiding waar ik me nog meer heb ontwikkeld. De Integrale Yoga is voor mij persoonlijk een prachtige weg en ik ben dankbaar dat dit zo op mijn pad is gekomen.

– ingezonden: oktober 2018.

Lizanne

Toen ik mijn eerste integrale yoga les heb bijgewoond (alweer 1 jaar geleden) had ik ervaring met mediteren maar nog nooit met (integrale)yoga. Ik maakte me zorgen dat het niet zou lukken wegens mijn knie beperkingen maar ik werd meteen gerustgesteld. De oefeningen worden met aandacht en zorg opgebouwd met veel rust/observatie momenten tussendoor en de principes van de integrale yoga worden helder uitgelegd en met passie gedeeld. Ik volg lessen zowel in Middelburg als Goes, en in beide locaties is de sfeer altijd ontspannen en aangenaam. Er wordt niks van je verwacht en je mag je eigen tempo hanteren. Iedereen maakt een eigen, persoonlijke journey, als het ware. Echt mooi om deel uit te maken. Naast de wekelijkse lessen zijn er ook regelmatige leuke, leerzame workshops om je nog verder te verdiepen in de integrale yoga. Met de app kun je lessen super makkelijk boeken of afzeggen. De instructeurs zijn allemaal geduldig, lief en zorgzaam. Kortom, het Centrum voor Integrale Yoga is aanrader voor geest en lichaam!

– ingezonden: oktober 2018.

Maaike

Voor mij was zomaar naar een Yogales absoluut ondenkbaar, ik had last van angsten. Zodra ik naar binnen ging in de studio in Goes, vielen al die angsten van mij af, en ik begreep hier helemaal niets van waarom die angsten zomaar weg waren. En ik begrijp het eigenlijk nog niet, de yogalessen hebben me geleerd om ook maar niet teveel vragen te stellen, zo van wat is, dat is. Ik had nooit verwacht dat yoga zo’n uitwerking op mij zou hebben. Ik raad echt iedereen aan die overweegt om yoga te gaan volgen dit ook echt te doen. En als ik dan het advies mag geven waar dit te doen, doe dit dan bij Integrale Yoga Zeeland, want mijn mening is dat het zeer professionele docenten zijn. En wat ik ook erg prettig vind is dat je niet perse op een vaste avond/dag je les hoeft te volgen, je kan gemakkelijk van les veranderen wanneer je dit wilt. Ik hoop nog lang te mogen genieten van deze heerlijke yogalessen, Integrale Yoga lessen.
 
 
 

– ingezonden: juli 2018.

A.

Gewoon heerlijke lessen. Ik kijk er iedere week weer naar uit. Ik volg lessen in Goes en Middelburg en beide studios zijn heerlijk rustig. En dat zoek ik eigenlijk ook. Al diverse docenten gehad, de een doet de les zus en de ander zo. De inhoud van de lessen zijn ongeveer het zelfde. Ik geniet!!!!!! Bedankt lieve docenten van Integrale Yoga Zeeland.

– ingezonden: oktober 2018.

Mary-anne

Ik had al wat ervaring met yoga, maar ik kwam niet verder voor mijn gevoel. De combinatie van hatha yoga en ook nog meditatie was ik nog niet eerder tegengekomen, vooral meditatie doe ik graag. Hier heb ik het idee dat ik innerlijk wel verder kom, en dat er nog heel wat te ontdekken valt. Voor mij is deze combinatie echt geweldig.

– ingezonden: oktober 2018


 •  

  Introductie aanbieding

  2 lessen Integrale Yoga voor 25,– 8 dagen geldig

  4 lessen Integrale Yoga voor 40,– 30 dagen geldig

  geldig op alle locaties. geheel vrijblijvend, voor nieuwe deelnemers. Klik hier om je aan te melden

  Restorative Yoga

  iedere woensdag morgen van 10.00 tot 11.30 uur in Goes.

  AANMELDEN

  We werken met een on-line lesrooster. Zo kan je gemakkelijk starten met het volgen van onze Yogalessen. In het on-line lesrooster kan je gemakkelijk jouw Yogalessen plannen.

  Wil je eerst informatie, neem dan gerust contact met ons op.

   

  Lees hier ervaringen van anderen

  Hier lees je de ervaringen van anderen, en je kan ook zelf je ervaring delen.

   

  Onze docenten

  Een korte kennis making

  Contact

  Integrale Yoga Zeeland

  Tel: 06 48 27 22 65

  email: info@satja-joega.nl

  We zijn gevestigd in:

  Goes

  Middelburg

  Zierikzee

  Lesrooster

  voor Goes

  voor Middelburg

  voor Zierikzee

  Prijzen

  prijslijst

  Integrale Yoga

  Is nooit een koude abstractie

  Ze is altijd een warme directe ervaring

  Het is de sleutel tot de wereld

  zowel tot de uiterlijke wereld

  als tot de innerlijke wereld