Gratis Integrale Yoga Magazine

Integrale Yoga Zeeland

Het eerste Centrum voor Integrale Yoga in Zeeland werd in 2004 opgericht. Integrale Yoga, de Yoga van Sri Aurobindo en de Moeder. Ze is nooit een koude abstractie, maar altijd een warmte directe ervaring, Het is de sleutel tot de wereld. Zowel tot de uiterlijke wereld, als tot de innerlijke wereld.

Docenten Team

Al onze docenten hebben de opleiding tot Yoga Docent gevolgd bij Integrale Yoga Nederland in Rotterdam. Voor ieder van hen is deze Yoga weg heel belangrijk, en zij leven vanuit en met deze prachtige Yoga. Een fantastisch team, ieder van hen is uniek en dit ervaar je tijdens de lessen.

Docenten Integrale Yoga Zeeland

Monique

De Integrale Yoga heeft zij in haar hart gesloten. Zij heeft haar weg in onze prachtige Yoga gevonden. Monique verzorgd de Yogalessen in Goes. Bij haar in de les staat Harmonie en Schoonheid centraal. Op dit moment verzorgd zij de les op woensdag avond.

Docenten Integrale Yoga Zeeland

Ad

Ad verzorgd lessen in Middelburg en Goes. Hij heeft al heel wat kilometers op zijn teller als Yoga docent. Hij is de stille kracht, ook achter de schermen. Hij is voor onze Integrale Yoga een rots in de branding, als hij er is, dan is hij er ook. Ad geeft op dit moment lessen op maandag avond en donderdag avond

Docenten Integrale Yoga Zeeland

Anja

Ook zij is al heel wat jaren verbonden met Integrale Yoga. Daar waar nodig springt ze bij. Voor haar is spreken zonder woorden heel gewoon. Op dit moment verdiept zij zich in het Geestelijk genezen, en volgt de opleiding bij IYN in Rotterdam. Haar Integrale Yoga weg is heel bijzonder.

Docenten Integrale Yoga Zeeland

Wendy

Bij haar is het allemaal begonnen, in 2004 opende zij het eerste Integrale Yoga Centrum in Zeeland. Haar liefde voor het deze Yoga weg is Groots. Nog steeds ziet zij de Centra niet als iets van haar zelf, maar een plek waar zij en anderen kunnen groeien naar volmaaktheid. Wendy geeft les op verschillende locaties.

Docenten Integrale Yoga Zeeland

Arie

Met veel humor verteld hij graag hoe hij op het pad van Integrale Yoga neerstreek. Hij heeft de zuiverheid door zijn aderen stromen. Zijn liefde voor mensen is groot, zijn passie voor deze Yoga weg nog groter. En dit ervaar je ook tijdens zijn lessen. Arie verzorgd op dit moment lessen in Middelburg.


 •  

  Introductie aanbieding

  2 lessen Integrale Yoga voor 25,– 8 dagen geldig

  4 lessen Integrale Yoga voor 40,– 30 dagen geldig

  geldig op alle locaties. geheel vrijblijvend, voor nieuwe deelnemers. Klik hier om je aan te melden

  Restorative Yoga

  iedere woensdag morgen van 10.00 tot 11.30 uur in Goes.

  AANMELDEN

  We werken met een on-line lesrooster. Zo kan je gemakkelijk starten met het volgen van onze Yogalessen. In het on-line lesrooster kan je gemakkelijk jouw Yogalessen plannen.

  Wil je eerst informatie, neem dan gerust contact met ons op.

   

  Lees hier ervaringen van anderen

  Hier lees je de ervaringen van anderen, en je kan ook zelf je ervaring delen.

   

  Onze docenten

  Een korte kennis making

  Contact

  Integrale Yoga Zeeland

  Tel: 06 48 27 22 65

  email: info@satja-joega.nl

  We zijn gevestigd in:

  Goes

  Middelburg

  Zierikzee

  Lesrooster

  voor Goes

  voor Middelburg

  voor Zierikzee

  Prijzen

  prijslijst

  Integrale Yoga

  Is nooit een koude abstractie

  Ze is altijd een warme directe ervaring

  Het is de sleutel tot de wereld

  zowel tot de uiterlijke wereld

  als tot de innerlijke wereld