Ademhalingscursus

De ademhalingscursus  
bestaat uit 10 lessen
van 1 uur.

Prijs:	€ 84,50

Bij voldoende aanmeldingen
wordt er een les gestart

Aanmelden kan via:
het aanmeldformulier of
door te bellen naar 06 48272265
(algemene nr voor alle locaties) 

AANMELDEN

Ademhalingscursus

Het lijkt zo eenvoudig, die ademhaling en eigenlijk is dat ook zo.
Wat wij doen is alles ingewikkeld maken, onze wil gebruiken en vooral inspanning leveren want we hebben geleerd dat zonder inspanning niets tot stand komt. Totdat we er achter komen dat de ademhaling iets natuurlijks is dat in de loop van ons leven verstoord is geraakt.

Terugkeren naar de natuurlijke ademhaling is één van de aspecten van deze cursus, zodat we er geen verstikkingsoefeningen van maken.
Natuurlijk dient de adem voor nog veel meer en zo komen we op het terrein van adem en energie om tenslotte te raken aan de geestelijke adem.

De Integrale Yoga ademhaling

De Integrale Yoga ademhaling is eenvoudig te beoefenen.
Deze ademhaling verandert slapeloosheid, stress, nervositeit,vermoeidheid, spanningen en andere klachten in vernieuwende en positieve energie. De kwaliteit van het leven zal verbeteren.

Actieve oefeningen

Om de longen gezond te houden zijn onze ademhalingsoefeningen buitengewoon effectief.
Het uithoudingsvermogen van de longen wordt vergroot en de zenuwen versterkt.De invloed hiervan op het lichaam is bijzonder groot. U krijgt verschillende eenvoudige oefeningen met een wonderbare uitwerking.

Het verdelen van energie

Door het oefenen van het langzaam ritmisch ademen met ontspannen hersenen tezamen met het ervaren van een geestelijke ademhaling volgt er een grote schoonmaak in het lichaam. Dit wakkert het leven aan, geeft kracht en energie. Geestelijk zul je niet meer zo gemakkelijk van je stuk raken. Deze Integrale Yogische ademhalingen maken je standvastig, volhardend en onbevreesd.

Versterkende oefeningen

Onze versterkende oefeningen brengen zuiverheid in het lichaam en onze geest.
Lijden kan worden omgezet in geluk en de wissel-werking met de wereld van alledag zal harmonischer worden. Als U de vruchten van onze oefeningen geniet zullen aderen van het lichaam gestimuleerd worden. De levenskracht neemt toe en verval wordt tegengehouden.

Onze docenten

Al onze docenten zijn bevoegd en erkend en hebben de laatste certificaten van dit jaar. Om de 3 maanden zijn er bijscholingen en worden de laatste technieken, inzichten in het bewustzijn van de mens en vaardigheden naar een hoger plan getild. Veel van onze docenten zijn zeer ervaren en hebben een grote staat van dienst. 
Wij werken als enige in Nederland volgens de traditionele Yogascholing, namelijk via een geestelijke hiërarchie. Dit betekent dat kennis van leraar op leerling wordt overgedragen, niet alleen via lesmateriaal, maar vooral in stilte en bewustzijn. Op deze wijze is iedere docent zowel leraar als leerling. De laatste nascholingsbijeenkomst was op ... en had als thema: ....

Yogalessen

Gratis nieuwsbrief